Instructies op Video voorziet in een groeiende behoefte. Steeds meer bedrijven gaan ertoe over om hun producten of diensten uit te leggen via video.

Blijf daarom niet achter zonder instructievideo. En ontdek zelf ook het gemak waarmee uw klanten kunnen kennismaken met uw producten en diensten via video!

In dit nieuwe millennium wordt informatie steeds minder overgedragen via gedrukte tekst. Steeds vaker zoeken we onze informatie online.

Ook online verschuift informatie steeds meer van tekst en afbeeldingen naar video. Waar tekst en afbeeldingen statisch zijn, kun je met video informatie namelijk veel beter uitbeelden.

Er staan wat dat betreft talloze voorbeelden op YouTube, zoals informatie over het klussen in huis of het oplossen van een computerprobleem. Of video’s die jongeren leren te werken op een veilige manier, zoals de filmpjes op deze website.

Deze instructievideo’s worden dan ook steeds populairder. Niet alleen doordat je de informatie beter kunt uitbeelden. Het is natuurlijk ook veel gemakkelijker om een filmpje te kijken dan een dik boek door te ploegen. Bovendien is een filmpje kijken leuker, dan het ontcijferen van een moeilijke gebruiksaanwijzing (als deze überhaupt al in het Nederlands is).

Vandaar dat steeds meer bedrijven hun producten of diensten uitleggen via video. Het is makkelijk, handig en kan jarenlang nog eens worden teruggekeken op sites als YouTube.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een instructievideo? Neem dan eens vrijblijvend